[2023] Ugc Net Comparative Literature Mock Test-Mcq With Questions Answer Pdf

.
ugc net paper 1 course
Share This

Ugc Net Comparative Literature Mock Test : UGC NET Comparative Literature EXAM PASS करने के लिए हमारे लिए Ugc Net Comparative Literature Mock Test करना बहुत जरूरी है. Ugc Net Comparative Literature Exam में Previous Year Paper में से बहुत से Questions Answer Repeat होते है. अगर हमे Ugc Net Comparative Literature With Jrf Crack करना है तो हमे ये पता होना बहुत जरूरी है की ऐसे कौन से MCQ Question Answer है तो हर बार Exam में Repeat होते है.

[2023] Ugc Net Comparative Literature Mock Test-Mcq With Questions Answer Pdf: इस आर्टिकल में आपको Comparative Literature Mock Test in Hindi, Ugc Net Comparative Literature Mock Test, Comparative Literature Questions In Hindi, Comparative Literature Mcq Pdf, Comparative Literature Practice Questions Answer मिलेगे. यहाँ आपको Ugc Net Comparative Literature Mock Test Series में 70 से ज्यादा Important Questions देखने को मिलेगे. Online Mock Test For Ugc Net Comparative Literature Paper 2 आपके लिए बहुत लाभदायक साबित होगा. Ugc Net Comparative Literature Live Mock Test Practice Set Pdf के लिए आपको पोस्ट के लास्ट में Download Link मिल जायेगा.

Ugc Net Comparative Literature Mock Test I Mock Test For Comparative Literature

.

1. Which was “Melic” poetry for the Greeks ?
(1) The monodic (2) The elegiac
(3) The choric (4) The Pastoral

.
ugc net paper 1 course
Ans- 1


2. Who among the following are associated with the theorization of “Polysystem” ?
I. Itamar Evan – Zohar
II. Jonathan Culler
III. Paul Van Tieghem
IV. Jose Lambert
The right combination according to the code is
(1) I & III (2) II & III
(3) I & IV (4) III & IV

Ans- 3

 

3. The German equivalent of the term, ‘thematology’ is _____.
(1) Gestalt (2) Stoffgeschichte
(3) Wissenschaft (4) Geistesgeschicht

Ans- 2

 

4. The Sanskrit short poem was called
(1) Campu (2) Rupaka
(3) Muktaka (4) Nibaddha

Ans- 3

 

5. The first novel in Odia is titled
(1) Chamana Aathaguntha (2) Bibasini
(3) Padmamali (4) Lachhama

Ans- 3

 

6. Which of the following statements is true of Baroque and Mannerism ?
(1) They are proper designations for literary period styles.
(2) They are related only to German literature.
(3) They mean to vindicate Aristotle’s theories.
(4) They are not proper definitions.

Ans- 1

 

7. In _______, an author suggests for an artistic purpose another literary work, or even the
style of an entire period by a combination of style and materials.
(1) adaptation (2) stylization
(3) creative treason (4) parody

Ans- 2

 

8. The first Malayalam novel to be adapted into film was
(1) T. Shivashankar Pillai’s Coir
(2) O. Chandu Menon’s Induleka
(3) Rajasekhara Pillai’s Marthandaverma
(4) Basheer’s My Grandfather had An Elephant

Ans- 3

 

9. Who is the editor of the book Poisoned Bread : Translations from Modern Marathi Dalit
literature ?
(1) Vilas Sarang (2) Arjun Dangle
(3) Kiran Nagarkar (4) Maya Pandit

Ans- 2

 

Ugc Net Comparative Literature Mock Test

10. Which of the following is not a contribution to the newly founded cultural studies field in
England ?
(1) Uses of literacy
(2) Culture and Society
(3) Notes Toward a Definition of Culture
(4) The Long Revolution

Ans- 3

 

11. Who makes the statement, “the period as a mode of classification, corresponds to the
concept in philosophy, and to the class in natural science” ?
(1) Rene Wellek (2) R.M. Meyer
(3) Benedetto Croce (4) Claudio Guillen

Ans- 2

 

12. Grounds for Comparison was written by
(1) Rene Wellek (2) H.M. Posnett
(3) Harry Levin (4) Anna Balakian

Ans- 3

 

13. Who is the author of Repossessing the World : Reading Memoirs by Contemporary
Women ?
(1) Margaret Atwood (2) Helen Buss
(3) Alice Munro (4) Susanna Moodie

Ans- 2

 

14. Who among the following is not one of Sharatchandra’s heroines ?
(1) Kiranmayi (2) Achala
(3) Charulata (4) Abhaya

Ans- 3

 

15. The author of the book, The Myth of Sisyphus is
(1) Salvador Dali (2) Albert Camus
(3) Andre Breton (4) Max Jacob

Ans- 2

 

16. The translation of the Tamil work Thiruvachakam done by G.V. Pope appeared in the year
:
(1) 1910 (2) 1900
(3) 1890 (4) 1880

Ans- 2

 

17. In Teesing’s view, generation is the spearhead of a/an
(1) Era (2) Period
(3) Epoch (4) Movement

Ans- 2

 

18. Identify the novel where music plays an important role :
(1) The Magic Fountain (2) Dr. Faustus
(3) Jane Eyre (4) Scarlet and Black

Ans- 2

 

19. The film version of Alice Walker’s novel The Colour Purple is directed by
(1) Steven Spillberg (2) Woody Allen
(3) Francis Ford Coppola (4) Quentin Tarantino

Ans- 1

 

Ugc Net Comparative Literature Question Papers With Answers

20. Horst Frenz in his essay on translation refers to the translation of Bhagavad Gita done by
(1) Friedrich Gundalf
(2) Swami Prabhavanananda and Christopher Isherwood
(3) G.V. Pope
(4) George Sampson

Ans- 2

 

21. Who among the following talks about “The heresy of paraphrase” ?
(1) I.A. Richards (2) T.S. Eliot
(3) William Empson (4) Cleanth Brooks

Ans- 4

 

22. Who is the author of Languages and Literatures of India ?
(1) Shishir Kumar Das (2) Suniti Kumar Chatterjee
(3) Indra Nath Choudhari (4) G.N. Devy

Ans- 2

 

23. Tripuraneni Ramasamy’s work _______ in 4 cantos was an attack on the ancient puranas.
(1) Sutapuranam (2) Kooni
(3) Kuppusamy Satakam (4) Sambukavadha

Ans- 1

 

24. Race is a problematical idea in cultural studies because
(1) it divides humanity into separate blocks.
(2) it creates cycles of violence and episodes of international terror.
(3) it is associated with biological discourses of intrinsic and inevitable superiority and
subordination involving power, control and domination.
(4) it obstructs the realization of world peace by exacerbating the feelings of hate or
hostility.

Ans- 3

 

25. Who among the following underlines the difficulty of defining comparative literature,
holding the field to be “fragmented and pluralistic” ?
(1) Henry Remak (2) Paul Van Tieghem
(3) Oscar James Campbell (4) Steven Totosy de Zepetnek

Ans- 4

 

26. Paradise Lost shows an influence of
(1) Paganism (2) Pre-Christian theology
(3) Christianity and the Renaissance (4) Greek nihilism

Ans- 3

 

27. Apart from reflecting on specific literary features Horace’s Ars Poetica touches upon
(1) Music (2) Painting
(3) Sculpture (4) Architecture

Ans- 1

 

28. The Kavyamimansa that follows Dhvanyaloka is a work by
(1) Jagannatha (2) Bhoja
(3) Rajasekhara (4) Mahimabhatta

Ans- 3

 

29. Getthold Ephraim Lessing in his classical essay. “Laocoon” observes that time is the
element of _____ and space the element of the _____.
(1) poetry, drama (2) poetry, plastic arts
(3) prose, poetry (4) novel, visual arts

Ans- 2

 

Comparative Literature Ugc Net Mock Test

30. Trousson calls the “Hundred Years War” a _____ but “Joan of Arc a” _____.
(1) Motif, Stoff (2) Motif, subject
(3) Theme, subject (4) Period, characters

Ans- 1

 

31. _____ provides the materials or the basic part of materials for the plot of the work.
(1) Source (2) Imitation
(3) Analogy (4) Mannerism

Ans- 1

 

32. Which of the following theorists objected to a study of thematology as it slights continuity
and thus completeness ?
(1) Max Koch and Karl Goedeke (2) Raymond Trousson and Georges Polti
(3) Goethe and Curtius (4) Elizabeth Frenzel and Harry Levin

Ans- 1

 

33. Identify the author of the book Literary Origins of Surrealism :
(1) Alois Hofman (2) Anna Balakian
(3) H. Root (4) Mark Spilka

Ans- 2

 

34. In the case of _____ studies there can be no question of influence in proper sense, but only
affinities.
(1) Source (2) Imitation
(3) Parallel (4) Genre

Ans- 3

 

35. Gustav Flaubert’s Salammbô is a
(1) Bildungsroman (2) Historical novel
(3) Diary novel (4) Picaresque novel

Ans- 2

 

Ugc Net Mock Test Paper 2 Comparative Literature

37. Baudelaire’s translation of _____ is an instance of translation by a poet.
(1) Robert Frost (2) Edgar Allan Poe
(3) Rita Dove (4) Emily Dickinson

Ans- 2

 

38. Identify the author of the essay, “Contemporary cultural studies : An Approach to the
study of Literature and Society.”
(1) Louis Althusser (2) Terry Eagleton
(3) T.S. Eliot (4) Richard Hoggart

Ans- 4

 

39. Which of these statements is true ?
(1) Karukku is translated by Lakshmi Holmstrom.
(2) Karukku is translated by Ambai.
(3) Karukku is translated by Bama.
(4) Karukku is translated by Gayatri Spivak.

Ans- 1

 

40. Which novel of Amitava Ghosh has become a “Key text for postcolonial eco-critics” ?
(1) Shadow Lines (2) Sea of Poppies
(3) The Hungry Tide (4) The Calcutta Chromosome

Ans- 3

 

41. Who speaks of periodization as at once “notional” and “real” ?
(1) H.H. Remak (2) Horst Frenz
(3) Ulrich Weisstein (4) S.S. Prawer

Ans- 3

 

42. Who among the following does not exert an influence on literary works ?
(1) Translators (2) Reviewers
(3) Travellers (4) Printers

Ans- 4

 

43. Sethumadhavan’s “Velutha Koodarangal” is a _______.
(1) Short story (2) Essay
(3) Poem (4) Drama

Ans- 1

 

44. Which report on professional standards recommends that comparative literature
departments “actively recruit faculty from non-European literature departments and from
allied disciplines” ?
(1) The Saussy report (2) The Levin report
(3) The Bernheimer report (4) The Greene report

Ans- 3

 

45. Which of the following terms, as used by Aristotle, means a reversal ?
(1) Anagnorisis (2) Nemesis
(3) Peripeteia (4) Hamartia

Ans- 3

 

46. After Bable is a book by
(1) Eugene Nida (2) Maria Vargas Llosa
(3) George Steiner (4) Jose Lambert

Ans- 3

 

47. That the essential difference between two genres of literature, according to Weisstein, is
observed by the presence of terms that are similarly spelt or pronounced is an instance of
(1) Contamination (2) Linguistic parallelism
(3) Voice Over (4) Defamiliarization

Ans- 1

 

48. A study of the Oedipal theme from the classical age to the present is an instance of
(1) Historical study (2) Anachronic study
(3) Diachronic study (4) Synchronic study

Ans- 3

 

49. A study of the history of literatures of all nations regardless of their scope and aesthetic
and historical significance would be called
(1) National Literature (2) World Literature
(3) Regional Literature (4) General Literature

Ans- 2

 

Ugc Net Comparative Literature Online Mock Test I Ugc Net Comparative Literature Mock Test

50. Who among the following figures in the Lake school of poetry ?
(1) Keats (2) Shelley
(3) Byron (4) Wordsworth

Ans- 4

 

5. Influences of authors of the same nationality and language upon one another are called
(1) Contamination (2) Creative treason
(3) Negative influences (4) Skeptical influences

Ans- 3

 

6. Who among the following writers left blank white pages as a hoax on their readers ?
I. Machado de Assis II. Alfred Doblin
III. Jorge Luis Borges IV. Lawrence Sterne
The right combination according to the code is
(1) I & III (2) I & IV
(3) II & IV (4) III & IV

Ans- 2

 

7. In the study of literary history, Plutarch’s Biography would constitute ______.
(1) Imitation (2) Parody
(3) Source (4) Recovery

Ans- 3

 

8. Who first translated Mahabharatha from Sanskrit into Telugu ?
(1) Nannaya (2) Arudra
(3) Ajanta (4) Cha So

Ans- 1

 

9. Assertion (A) : A good deal of cultural studies is centred on questions of representation.
Reason (R) : The world is socially constructed and represented to and by us in
meaningful ways. A study of culture will necessarily involve the signifying practices
of representation.
In the light of the statements above.
(1) Both (A) and (R) are correct, and (R) is the correct explanation of (A).
(2) Both (A) and (R) are correct and (R) is not the correct explanation of (A).
(3) (A) is correct, but (R) is false.
(4) (A) is false, but (R) is correct.

Ans- 1

 

10. In the six-fold Paninean analysis of utterance into its constituents, what is prakarana ?
(1) Assertion (2) Stem
(3) Composition (4) Topic

Ans- 4

 

11. Who held that “form is everything, it is the secret of life” ?
(1) Oscar Wilde (2) T.S. Eliot
(3) Bernard Shaw (4) W.H. Auden

Ans- 1

 

12. “Fiction, Film, Painting and Comparative Literature” is an article by ______ in a journal.
(1) Romona Ceciu (2) Lisa Block
(3) Romes Lopez (4) Haun Saussy

Ans- 1

 

13. Bhojadeva is known in the history of Indian poetics for his unique condensation of all
rasas into an exclusive concentration on
(1) Karuna (2) Veera
(3) Sringara (4) Santa

Ans- 3

 

14. What are the two levels in relation to Lawrence Venuti’s concepts of domestication and
foreignization ?
(1) Ethical and discursive (2) Textual and discursive
(3) Ethical and textual (4) Textual and formal

Ans- 1

 

Comparative Literature Mock Test Paper 2 I Ugc Net Comparative Literature Mock Test

15. Which French romantic painter was inspired by Lord Byron ?
(1) Jean-Auguste-Dominique Ingress (2) Jean-Baptisite Greuze
(3) Robert-Lefevere (4) Eugene Delacroix

Ans- 4

 

17. Which of the following, according to Aristotle, is not a part of ‘Hamartia’ ?
(1) Error and Punishment (2) Human will
(3) Fate (4) Tragic Consequence

Ans- 2

 

18. Who defined the discipline of Comparative Literature as “the Comparison of one literature
with other or others, as the comparison of literature with other spheres of human
expression” ?
(1) Henry H.H. Remak (2) Rene Wellek
(3) Richard Poirier (4) Claudio Guillen

Ans- 1

 

19. The operative distinction between Rohstoff and Stoff is that
(1) While the former is intrinsic, the latter is extrinsic to the text.
(2) While the former is the cause, the latter is effect of the text.
(3) While the former is extrinsic, the latter is intrinsic to the text.
(4) While the former is effect, the latter is the cause of the text.

Ans- 3

 

20. Who wrote the book Provincializing Europe ?
(1) Partho Chatterjee (2) Dipesh Chakrabarti
(3) Irfan Habib (4) Ramachandra Guha

Ans- 2

 

21. From among the following identify the critic who divides themes into Heroic and
Situational themes.
(1) Pierre Dufour (2) Andre Lefevere
(3) Viktor Shklovsky (4) Raymond Trousson

Ans- 4

 

22. Which of the following poems of W.H. Auden are examples of ekphrasis’ ?
I. “The Unknown Citizen” II. “Music des Beaux Arts”
III. “The Shield of Achilles” IV. “Paid on Both Sides”
The right combination according to the code is :
(1) III & IV (2) II & III
(3) IV & II (4) I & IV

Ans- 2

 

23. Two western scholars associated with propounding aesthetic theory of reception are
I. Wolfgang Iser II. Michel Faucault
III. Harold Bloom IV. Hans Robert Jauss
The correct combination according to the code is :
(1) I & IV (2) I & III
(3) II & IV (4) III & IV

Ans- 1

 

24. Which of the following is not a Mahakavya ?
(1) Kalidas, Kumarsambhava (2) Mogha, Sisupalabadha
(3) Sriharsh, Naisadhakavya (4) Subandhu, Vasavadatta

Ans- 4

 

Online Mock Test For Ugc Net Comparative Literature Paper 2

25. Identify the author of the essay, “Art and Neurosis”.
(1) Ernest Kris (2) Lionell Trilling
(3) E.A. Poe (4) Ernest Jones

Ans- 2

 

26. Who among the following comparatists reimagined influence as reception ?
(1) Etiemble (2) Durisin
(3) Wellek (4) Guyard

Ans- 2

 

27. Which of the following is a movie by Jean-Luc Godard Centred on a screen – writer trying
to make a film adaptation of The udyssey ?
(1) Breathless (2) Band of Outsiders
(3) Contempt (4) A Woman is a Woman

Ans- 3

 

28. Identify the editors of the book An Anthology of Dalit Literature.
I. Mulk Raj Anand II. Salman Rushdie
III. P. Sivakami IV. Eleanor Zelliot
The right combination according to the code is :
(1) I & IV (2) II & IV
(3) III & II (4) I & II

Ans- 1

 

29. “The country died inside me, I carried it for a long time, like a woman with a dead baby. It
became the neurosis from which I write.” This is the statement of a writer in exile about
his/her own country. Who is the writer ? What is the country ?
(1) Nuruddin Farah, Somalia (2) Hole Soyinka, Nigeria
(3) Taslima Nasreen, Bangladesh (4) Syl Cheny-Coker, Sierra Leone

Ans- 1

 

30. Identify the work of Sivakami, the Tamil Dalit writer, from the works given below :
(1) Karukku (2) Truth and Lies
(3) Udalin Kadhavu (4) Kathavadaippu

Ans- 4

 

31. The fact that Gerhart Hauptmann wrote in the modes Naturalism and Neoclassicism
indicates
(1) German Cultural history was of a peculiar kind.
(2) He was of oscillating mind.
(3) A single poet can write in styles of several literary genrations.
(4) He was not fond of combining the two traditions.

Ans- 3

 

32. Gray’s “Elegy” is written in
(1) Heroic Couplet (2) Dactylic Hexametre
(3) Heroic Quatrain (4) Iambic Hexametre

Ans- 3

 

34. Who among the following holds the view “all texts are translations of translations” ?
(1) Julia Kristeva (2) Susan Bassnett
(3) Octavio Paz (4) Roland Barthes

Ans- 3

 

Ugc Net Comparative Literature Live Mock Test

35. Who among the following complained that the term Comparative Literature designates the
object of study rather than the method employed ?
(1) Robert Escarpit (2) Ihab Hassan
(3) H.M. Possnett (4) Harst Frenz

Ans- 3

 

36. The concept of ____ is considered central in U.K. Chari’s discussions of Indian critical
concepts.
(1) Riti (2) Auchitya
(3) Rasa (4) Dhvani

Ans- 2

 

40. Padmarajan award is for the best writer in which language ?
(1) Tamil (2) Malayalam
(3) Telugu (4) Kannada

Ans- 2

 

41. From the following identify two examples of ekphrasis.
I. Wallace Stevens, “Sunday Morning”
II. Elizabeth Bishop, “The Fish”
III. W.H. Auden, “The Shield of Achiles”
IV. John Ashberry, “Self-Portrait in a Convex Mirror”
The right combination according to the code is
(1) I & III (2) II & III
(3) III & IV (4) II & IV

Ans- 3

 

44. Journal of Aesthetics and Art Criticism was founded in
(1) 1940 (2) 1941
(3) 1943 (4) 1947

Ans- 2

 

45. Who among the following protagonists of modern novel is a composer ?
(1) Thomas Torless (2) Homer Wells
(3) Adrian Leverkuhn (4) Philip Carey

Ans- 3

 

46. Which of the following attributes are applicable to ‘Trait’ ?
I. Central II. Incidental
III. Habitual IV. Exceptional
The right combination according to the code is
(1) I & II (2) II & IV
(3) II & III (4) I & IV

Ans- 3

 

47. Which of the following is not an aspect of dhvani ?
(1) Abidha (2) Lakshana
(3) Anwesa (4) Vyanjana

Ans- 3

 

48. In which of the following literatures the question arises as to what precisely constitutes the
literature of a country and what specific limits are imposed upon such an entity ?
(1) National literature (2) Regional literature
(3) World literature (4) General literature

Ans- 1

 

49. In naturalist compositions
(1) a single tale can bring forth countless plots.
(2) the plot largely corresponds with the tale.
(3) events are resequenced in endless permutations and combinations.
(4) the fabulist eschews the constraints of calendar time.

Ans- 2

 

Nta Net Comparative Literature Mock Test

50. Which Tamil scholar was commissioned by the Sahitya Akademi to write a history of
Tamil Literature ?
(1) Thiru Vi Ka
(2) Mu. Varadharaajan
(3) V.V.S. Iyyer
(4) V. Satchidhanandhan

Ans- 2

 

51. Who is the author of What is World Literature ?
(1) Pascale Casanova
(2) David Damrosch
(3) Sigfried Sassoon
(4) Friedrich Schlegel

Ans- 2

 

52. Who among the following transcendalists impacted the thinking of Mahatma Gandhi in
particular ?
(1) R.W. Emerson (2) H.D. Thoureau
(3) A.B. Alcott (4) Margaret Fuller

Ans- 2

 

53. What does Lawrence Venuti’s concept of “domestication” refer to ?
(1) A process of homogenization of difference in the foreign text for target language
readers.
(2) The process of adapting translation procedures to create an illusion of authenticity.
(3) A technical translation that foregoes word-for-word translation for a more eclectic
mode.
(4) A transparent and fluent style of translation to ensure minimization of the
strangeness of source language text for target language readers.

Ans- 4

 

59. Veeramaamunivar, Father Constantine Beschi translated Thirukural into
(1) English (2) Latin
(3) French (4) Spanish

Ans- 2

 

60. Who is the special literary target of Aristophanes in Frogs ?
(1) Euripides (2) Plato
(3) Aeschylus (4) Homer

Ans- 1

 

61. Who among the following comparatists argues for the “Centrality of literariness” to the
discipline of Comparative Literature ?
(1) Charles Bernheimer (2) Haun Saussy
(3) Rene Etiemble (4) Earl Miner

Ans- 2

 

62. Which of the following novels of Bankimchandra is set against the background of the
Bengal famine of 1770 and the Sanyasi rebellion of 1772-73 ?
(1) Anandamath
(2) Durgeshnandini
(3) Sitaram
(4) Raj Sinha

Ans- 1

 

64. In The Odyssey the goddess Circe turns the sailors on Odysseus’s ship into
(1) Cats (2) Pigs
(3) Dogs (4) Bats

Ans- 2

 

Ugc Net Mcq Mock Test For Comparative Literature

65. According to H.H. Remak, World Literature suggests an element of
(1) Time (2) Exclusion
(3) Orality (4) Density

Ans- 1

 

66. The 1943 play of Jean-Paul Sartre, The Flies modernizes _____ theme by introducing
Existentialism.
(1) Ulysses (2) Oedipus
(3) Prometheus (4) Electra

Ans- 4

 

67. The term ‘Dalit Literature’ was used in the year _____ at the first conference of
Maharashtra Dalit Sahitya in Bombay.
(1) 1959 (2) 1967
(3) 1958 (4) 1976

Ans- 3

 

72. From among the following which are the examples of Carpe diem ?
I. “To His Coy Mistress”
II. “The Sun Rising”
III. “The Love Song of J. Alfred Prufrock”
IV. “To the Virgins, to Make Much of Time”
The right combination according to the code is
(1) I & II (2) II & III
(3) I & III (4) I & IV

Ans- 4

 

73. Identify the name of the journal published by British Comparative Literature Association.
(1) Comparative Literature Studies
(2) Comparative Critical Studies
(3) Comparative Cultural Studies
(4) Essays in Comparative Literature

Ans- 2

 

74. Who makes the statement that “Comparative Literature was founded in inter – European
hospitality” ?
(1) Edward Said (2) Terry Eagleton
(3) Gayatri C. Spivak (4) Raymond Williams

Ans- 3

 

Click Here to Buy Special Mock Test Series For Ugc Net Comparative Literature Paper 2nd

Official Website Of Ugc Net:  https://ugcnet.nta.nic.in/

This Post Is For:

Ugc Net Comparative Literature Mock Test, Comparative Literature Mock Test, Comparative Literature Practice Set Pdf, Comparative Literature Mock Test Ugc Net, Ugc Net Comparative Literature Online Test, Ugc Net Comparative Literature Test Series, Ugc Net Comparative Literature Practice Set, Comparative Literature Questions In Hindi, Comparative Literature Mcq In Hindi, Comparative Literature Mcq Mock Test Pdf, Comparative Literature Practice Questions, Comparative Literature Test In Hindi, Comparative Literature Quiz In Hindi, Comparative Literature Online Test, Comparative Literature Practice Questions,

 

Share This
.
ugc net paper 1 course

Leave a Comment

Share
best ugc net study app